Verwarming en ventilatie

Bij installateur verwarming en ventilatie Guy Pemem uit Beerse kunt u terecht voor het onderhoud, de reparatie en het vervangen of plaatsen van alles wat met de verwarming en de ventilatie van uw woning te maken heeft.

Verwarming

Guy Pemen - verwarmingCV installaties

Onze technici plaatsen ketels, leidingen en radiatoren voor centrale verwarming en installeren ook zonneboilers en warmtepompen.

Technisch advies

We geven u technische advies wanneer u een nieuwe CV-brander koopt, zodat u zeker bent dat het vermogen is aangepast aan uw woning. Want het is belangrijk dat u op elk moment van het jaar de gewenste temperatuur heeft in elke kamer.

Een centrale verwarming die precies voldoet aan uw verwachtingen is een must. En wij zorgen daarvoor.  We bespreken samen met u het leefcomfort dat u verwacht en adviseren u dan in de keuze van ketels en radiatoren. We geven u advies over verbruik en zorgen voor een vlekkeloze installatie en ingebruikname.

Prijs / Kwaliteit

Omdat uw comfort belangrijk is, werken wij voor centrale verwarming uitsluitend met producenten die u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

2 jaarlijks onderhoud gasketels

Voor een veilige werking van uw CV en het behoud van een optimaal warmterendement is het belangrijk dat u uw verwarmingsinstallatie op gas om de twee jaar laat nazien. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Ventilatie

We zouden het bijna vergeten maar een goede ventilatie van onze woning is even essentieel als een goed werkende verwarming. Onvoldoende zuurstoftoevoer maakt lucht immers muf, terwijl voldoende aanvoer van zuurstof de gezondheid van de bewoners, van u, ten goede komt.

Bovendien vermindert een goede ventilatie de kans op geuren, allergieën en worden condensatie en schimmelvorming op de muren vermeden.

Wij zorgen voor de plaatsing van ventilatieroosters voor een natuurlijk toevoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Als u dat wenst plaatsen wij ook mechanisch ventilatie die in heel uw woning lucht afzuigt en toevoert.