Offerte CV Antwerpen

Centrale verwarming

Bij installateur verwarming Guy Pemem uit Beerse kunt u terecht voor het onderhoud, de reparatie en het vervangen of plaatsen van alles wat met de verwarming en de ventilatie van uw woning te maken heeft.

Verwarming

Guy Pemen - verwarmingCV installaties

Onze technici plaatsen ketels, leidingen en radiatoren voor centrale verwarming en installeren ook zonneboilers en warmtepompen.

Technisch advies

We geven u technische advies wanneer u een nieuwe CV-brander koopt, zodat u zeker bent dat het vermogen is aangepast aan uw woning. Want het is belangrijk dat u op elk moment van het jaar de gewenste temperatuur heeft in elke kamer.

Een centrale verwarming die precies voldoet aan uw verwachtingen is een must. En wij zorgen daarvoor.  We bespreken samen met u het leefcomfort dat u verwacht en adviseren u dan in de keuze van ketels en radiatoren. We geven u advies over verbruik en zorgen voor een vlekkeloze installatie en ingebruikname.

Prijs / Kwaliteit

Omdat uw comfort belangrijk is, werken wij voor centrale verwarming uitsluitend met producenten die u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

2 jaarlijks onderhoud gasketels

Voor een veilige werking van uw CV en het behoud van een optimaal warmterendement is het belangrijk dat u uw verwarmingsinstallatie op gas om de twee jaar laat nazien. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Offerte CV

Contacteer specialist centrale verwarming Guy Pemen uit Beerse en vraag zijn beste prijs voor het installeren van een CV-systeem; hij maakt je graag een vrijblijvende offerte!

Centrale verwarming: offerte CV installatie